Min stolthet!

De finns inget större i mitt liv än kärleken till dig, min underbara älskade Emilia! Att vara din mamma är de finaste som finns, jag älskar dig mer än livet, mitt ljus, min glädje, min dotter<3

Budat

Då har ja lagt bud på lägenheten vi tittade på idag:) den kändes bra, lite liten men annars kanon, den räcker för oss ett tag i alla fall plus att priset är kanon så de e bara till att hoppas på att säljaren tar mitt bud!!

Efter visningen gick ja å loppan till Stadsparken för att mata ankorna men sessan somnade på vägen så de blev ja som fick mata dem själv:P

Nu myser vi till nalle puh, med varm choklad och ett stort täcke!<3

Morgon mys

God morgon!
Här hemma har vi varit vakna i en timme lite drygt, vi myser i soffan å tittar på bollibompa! Millis ville bara ha päron till frukost så hon e inne på sitt andra päron nu:P själv sörplar jag te, har så ont i halsen så ja får knappt i mig något annat:(

Vår helg har varit underbar! I fredans mös vi med emilias lilla kusin casper:) de va såå otroligt söta tillsammans, de är helt klart något som måste göras om snart igen!
Sen i lördags var ja och Emilia med mormor, morfar, Koffe och Hanna på tropikariet i helsingborg. De va sjukt kul å Emilia hade jätte roligt åt alla djur! Efter de åkte vi till Ikea å åt och sen gick vi på väla:) Emilia åkte i den nya vagnen vi köpte i fredags å den va verkligen kanon, ja är super nöjd!!!
Efter en heldag med familjen åkte ja å loppan hem, vi mös å kollade på både Djungelboken och pocahontas! Loppan sov tätt tätt intill mig i natt, älskar när hon är så kelig:)<3

Idag ska jag på en visning på östra torn igen, hoppas de blir denna lägenheten nu!! Börjar bli förbaskat trött på att leta lägenhet! Undertiden ska Emilia vara hos min Bff, sen får vi se om vi ska leka alla tre eller hur dagen blir!:)

Ny dag, nya tag:)

Idag ska ja titta på två lägenheter:) en trea på linnero och en två och en halva på östra torn:) båda har mycket fördelar så de kommer bli intressant att se dem på riktigt å inte bara på bild:) den på öt är en 2,5 a. Den har en liten trädgård å ligger i ett radhus område vilket är ett stort plus! Trean e på linnero, på 3dje våningen med stor inglasad balkong, ny byggt kök och är stor, nästan 15kvm större än den på öt vilket gör Emilias rum mycket större! Den är nästan hundra tusen dyrare att köpa men är tusen kr billigare i månads hyra så de blir ganska likt ekonomiskt i de långa loppet. Har stora förväntningar på dagen så hjälp mig att hålla tummarna för att ja hittar vårt nya hem idag!:)

Såå jobbigt:(

Har sån ångest just nu..
Har lagt bud på en lägenhet som ja verkligen vill ha. Nackdelen är att de är visst en hel del fler människor som åxå vill ha lägenheten å ja har inte råd att buda mycket mer än de som är budat nu:( så de ser mörkt ut för min del.. Men de löser sig nog iallafall, kommer ju aldrig bli riktigt hemlös eller så men de finns ju mer eller mindre önskvärda senario..
Får väl hålla tummarna å hoppas på de bästa, ska dess utom på visning på sönda på en annan lägenhet så vi får väll hålla tummarna på att de kan bli den istället om dd nu inte går min väg i den nuvarande budgivningen!

Saknar!!

Gud va ja saknar dig millis!!

Bud!!

Nu har ja lagt bud på en lägenhet på fäladen i Lund:) hoppas verkligen att den blir min till slut!!

Loppan har varit hemma från dagis idag för hon hostar som sören igen:( fick ringa hennes läkare som sa åt mig att höja hennes dos av cortison igen:( hoppas den börjar ta snart annars blir de väl att byta medicin igen:(
Millis va med mig i skolan och sen åkte vi hem och mös en massa! Nu busar hon med mormor å morfar, de låter som om de håller på att riva deras sovrum:P imorgon blir de ännu mer mys sen ska lillan å ja hämta upp hennes pappa vid 4 å så ska hon va där några dagar:( kommer sakna henne som bara den!! Älskar att allt fungerar så bra mellan mig å hennes pappa nu, älskar att se honom å millis tillsammans men de e fortfarande enormt svårt att vara ifrån henne när hon e där..


Länge sen sist!

Hej!
De va länge sen ja skrev, de har hänt massor å orken till att skriva försvan..
Ja mår bättre nu, har haft de svårt med mina tankar ett tag men nu är de på rätt håll igen:)
Ja å millis mår bra, vi lever, vi leker, vi njuter å vi älskar!

Ska försöka skriva lite oftare nu, lovar;)

This is my life<3

En blogg om mig, min vardag, min dotter, mitt liv helt enkelt<3

RSS 2.0