Ner packad!

Nu är allt packat, känns konstigt att se hela ens liv nerpackat i fula bruna papp lådor.. Men imorgon får vi nycklarna till lägenheten så då börjar renoveringen direkt:)

Har tackarna på alla håll, framför allt till min gammel mormor.. De e svårt att ta allt som händer nu på samma gång.. Önskar att allt hemskt kunde försvinna, även om ja vet att de är en oerhört naiv tanke så vill ja bara sätta mig i ett hörn, blunda, å när ja tittar igen så ska allt ont vara borta!

Motivation= 0

Idag är min motivation i botten, allt känns bläää minst sagt å ja vill bara gå hem å lägga mig! Jobbet känns blä å tiden går såååå sakta.. Skolan känns skit den med å ja saknar min flicka så otroligt mycket!
Hade besiktning av lägenheten idag å den gick bra, så de va ju lite skönt de iallafall. Så fort ja slutar jobb så måste ja åka på packa en massa å sen ska ja äntligen få lägga mig under täcket å hoppas på att morgondagen känns bättre!

Allt på en gång!

Nu händer allt på samma gång! Ja har blivit sjuk, vilket ja typ aldrig blir men nu när ja har som mest att göra så kom helvetes förkylningen som på beställning:( har haft feber, migrän, öronen är helt förstörda å båda trumhinnorna är spräckta.. Dess utom har ja halsfluss som om de andra inte va nog?!? Ja har iallafall lyckats packa ihop lite av lägenheten men ja har en hel del kvar:/ vet i fasen hur ja ska hinna allt men de blir nog bra på något sätt tillsist.. De jobbigaste e att ja saknar min Emilia.. Hon e hos Niklas å ja kommer inte träffa henne förening flytten å de e klart:( vet inte hur ja ska klara av de men ja får försöka tänka possitivt men fyyyy va svårt de e!

Helt slut!

Är helt slut.. Känner enorm saknar efter de som en gång va och stressar igenom allt istället för att stanna upp å tänka.. E de bara så att mitt liv ska se ut såhär eller är de något jag missar?

Sviken..

Så besviken å sårad..Känner mig så kluven! Är så glad för att ja har fått lägenheten, att ja fått ett jobb ja trivs med och att allt börjar gå till de bättre igen men samtidigt händer de hela tiden så mycket som gör att min lycka tar sig en smäll.. De som gör mig mest ledsen är att min ärlighet har ifrågasatts pga en annan människas lögn. En ja trodde va min vän, en ja trodde förstod.. Hon ljög och hennes lögn gjorde större skada än vad hon kunde tro, är så jävla besviken så de finns inte! Att stå till svars för något som jag gjort är inte kul men de är okey, men att behöva stå till svars för en lögn och behöva försöka övertala folk som skulle va mina vänner är värre än värst.. Hade glömt att de kunde göra så ont att bli sviken, hade sänkt min skydds mur och öppnat mig för att försöka lita på människor och dess god het, tyvärr så va de helt fel person som ja gav den tilliten till.. Men de är bara att bita ihop, idioter finns de gått om, tyvärr valde ja en till att vara min vän men tro mig, de händer inte igen!

...

Är trött och tankspridd.. Känner mig ensam och vill ha närhet, om de så bara är en snabb kram så är de okey, vad som hells som får mig att inte känna mig så ensam.. Emilia sover med sin nalle, katten å hunden sover sked, ja sitter själv i soffan och tänker tillbaka, va de meningen att de skulle vara du och jag trotts allt?

Andra dagen:)

De har nu varit två intensiva dagar på jobb, dock har de varit skit kul och tiden har gått fort sam bara den! Har redan sålt och de känns kanon, varje timme känns det som en utväckling sker å de är så skönt att känna:) imorgon jobbar jag mellan 4 och 9, sen ska ja hem och plugga! Dream blir åxå jobb med mellan 1 och 5. Så efter de ska ja skynda mig massa massa så ja kan komma hem och umgås med min älsklings dotter:) sen har vi en helg med massa planering inför flytten, de ska bli sååå kul:D

Men nu kallar sängen, ja e helt död!

Äntligen!!:)

Nu har ja äntligen fått en lägenhet!!!!:D det blev en stor trea med underbar planlösning och en fantastiskt stor balkong:) inflyttningen blir den 1 december så ja har mycket att stå i de kommande veckorna. Dess utom börjar jag idag på mitt nya jobb så nu är de mycket nya å stora saker som händer:)

Vill ge ett STORT tack till mina fantastiska föräldrar som har gjort allt de här möjligt för mig! Alla borde ha turen att ha så underbara föräldrar som jag har!! Jag älskar er så min mamma och pappa<3

Vill passa på att skänka en tanke till världens bästa gammel mormor. Min gammel mormor har tyvärr blivit sjuk vilket gör mig otroligt ont och jag är fruktansvärt ledsen över de.. Jag hoppas och ber att hon kommer kunna leva många år till på ett så bra sätt som möjligt, hon är en kämpe och en otroligt stor förebild för många, inte minst för mig!! Alla tankarna går till dig viola, jag älskar dig<3

Mys lördag

Middagen står i ugnen å vinet är upphällt:) ikväll blir de mys med min Bff och i morgon ska jag titta på tre stycken lägenheter:) de börjar närma sig ett köp å ja e sååå sugen på en som ja ska se i morgon så ja håller tummarna för att de blir den:) imorgon ska ja hämta min lilla prinsessa som blev storasyster i onsdags kväll! Stort grattis till camilla och Niklas fina lilla pojke:) har inhandlat en hel del presenter till den lilla godingen, de går ju inte att motstå, baby kläder är ju bara såååå söta:)

This is my life<3

En blogg om mig, min vardag, min dotter, mitt liv helt enkelt<3

RSS 2.0