Måndag

Ny vecka, den började i panik i morse när ja kom på att emilia dagis har stängt.. Fick ringa och väcka världens bästa farmor och farfar som blev räddaren i nöden! stirra till bjärred för att lämna min loppa, hamna i kö på motorvägen, ramlar på väg upp för trapporna i skolan och springer in i klassrummet med andan i halsen bara för att få veta att min lärare är sen.. Mmm underbara stress!! Denna veckan har en hel del att bjuda på, roligt som tråkigt.. har massa att göra i skolan och har utvecklingssamtal på tisdag.. aningen nervöst! imorgon åker min sessa till sin pappa vilket är tråkigt och oerhört svårt för mig:( men på fredag ska ja äntligen få hämta min nya kärlek, min petter! ska bli såå härligt att få komma igång med hästarna ordentligt igen å ja längtar som bara den tills han är hemma! Min underbara bror och hans fantastiska Hanna ska hjälpa mig att flytta hem honom! Nu ska ja ha svenska så ja skriver mer när ja får tid.

Frågan är..

Vet vi vad vi vill eller går vi enbart på hoppet om att allt ska lösa sig i slut ändan? Var dag möts vi av val och beslut av något slag, men när vi då ska ta beslutet eller göra valen, gör vi dem då i vetskap eller i blindo?

Blää

Ångest, vilsen, arg, sårad, besviken..
Vet inte ut eller in, e rädd å ångesten är enorm, finns lite ljus i mörkret men de är inte desamma utan dig..

Motgångar, å mer motgångar..
Undra när de ska bli lättare att hantera..

Nä nu ska ja dra täcket över mig å hoppas på en bättre morgon dag!

Mys dag!

Idag har vi bara myst en massa, inga krav, inga måsten! Dock har ja tvättat å städat lite men inget stort å avancerat:P loppan har haft pjamasen på stort sett hela dagen å vi har bakat, och ätit god mat:) nu somnar sessan snart i soffan och de tror ja banne mej att ja åxå kommer göra snart:) känns att man blev väckt halv 7:S
Lite bilder från dagen;

Underbart!

Har haft en helt underbar dag!
Dagen har spenderats hos "famme" med millis:) hon har stor trivts och busat jätte mycket med "fastrarna" bella och jossan. Dess utom va hennes favorit, hennes "pappa jim" åxå där vilket gjorde dagen fulländad för min lilla prinsessa! De va så underbart att se henne så glad och nöjd<3
hon somnade på vägen hem, typ kl 18,30 och har sovit sen dess så de innebär att morgon dagen kommer börja allt för tidigt, gissar på någon stans mellan 05,30 och 07,00:S de kommer ju inte bli fullt så roligt med va fasen, då får vi bara mer tid till att mysa på:)

De nya året..

Kommer förhoppningsvis att bli lite bättre och stabilare än de förra. dock hade jag ett ganska så bra 2011 även om de var mycket som hände under de året, separationen, flytten, dagisbytet, flytten igen och inte minst lägenhets köpet och jobbet och skolan.. de har som sagt hänt en hel del, en del positivt och en del negativt.. Detta året ska jag iallafall försöka koncentrera mig mer på skolan, samt på att göra sådant som jag vill. tex, äta bättre och försöka träna mer, vara mer aktiv i skolan, hitta ett jobb där ja kan trivas och utvecklas, och ja vill framförallt vara mer med Emilia än vad jag har kunnat nu med skola å jobb å allt. Nu har vi en stabil grund med lägenheten och snart är skolan slut och då hoppas jag givet vis på ett bra jobb som kan hjälpa till att göra tillvaron ännu mer stabil. Nu är de full fokus på stabilitet, lugn och ro, rutiner och ordning på saker och ting. känner att det är ett måste för att ja ska kunna få lite lugn i kroppen!

This is my life<3

En blogg om mig, min vardag, min dotter, mitt liv helt enkelt<3

RSS 2.0